3 gode gaveideer til din far som elsker sin hjemmebar

Det er ved at være den tid på året, hvor man skal begynde at kigge sig om efter julegaver til familien. Hvis du er en af dem der har en far der bare elsker øl, så er der mange gode muligheder i forhold til at give en julegave der har noget med øl at gøre.

Øl handler jo ikke bare om at drikke det. Der kan være så mange andre gaver, der har noget med øl at gøre. Har man de rigtige ølglas at drikke af, hvordan brygger man øl mv. kan alt sammen have interesse for en øl elsker.

3 ideer til gode ølgaver

For at hjælpe lidt på vej så kommer der her lidt inspiration til forskellige gaver, man kan give, der involverer øl, og som måske også kan bruges i din fars hjemmebar, hvis han har sådan en.

Den første gaveidé er en tur til bryg-selv. Her tager man til et bryggeri, hvor man selv får lov til at brygge sin øl, og selvfølgelig samtidig kan få lov til at smage en masse forskelligt. Når man har brygget sin øl, så skal den stå og malte, og efter nogle uger kommer man så igen, og skal være med til at tappe øllen på flasker. Så kan din far have sin egen bryggede øl i sin hjemmebar.

Den næste gaveidé er, at du og din far tager på øl festival. Hvert år afholdes der f.eks. en stor ølfestival i Lokomotivværkstedet i København. Her man kan smage et hav af øl, fra alle de forskellige bryggerier der møder op, og har deres egen bod på festivalen. I kan også købe lidt merchandise i form af specielle ølglas til din fars hjemme bar.

Den tredje idé til en god ølgave er af den lidt mere simple variant, men stadig en god gammel klassiker. Giv en pakke med ølglas og specialøl så din far har noget, han kan føje til sin hjemmebar og ellers bare nyde, lige når det passer ham.

Bestil dem over nettet så tidligt som muligt

En af de bedste måder at få dine gaver i stand hurtigst muligt er at bestille dem over internettet. Så slipper du for gaveracet ude i butikkerne, og jo tidligere du bestiller dem, desto bedre er chancen for, at der ikke er udsolgt, og du er samtidig sikker på at gaven når frem til tiden.