Er du kreativ, så lav dine egne og helt unikke ølglas

Om det er gaven til ham som har alt, eller du vil imponerer dine kollegaer eller familie til den næste julefrokost, så er et par hjemmelavede ølglas noget, som vil vække opsigt. Mange samler på glas, især ølglas fra hele verdenen, så hvorfor ikke give dem et helt specielt et, lavet kun til dem.

Det kan også være, at du er en vaskeægte connaisseur, når det kommer til øl, og du står og mangler lige det rette glas til en speciel porter, du har fået importeret hjem fra England. Lige meget hvad grunden er, kan de fleste få noget godt ud af et par speciallavede ølglas til køkkenskabet.

Lad kreativiteten blomstrer

Når man laver sit eget ølglas, kan man virkelig lade sine kreative sans folde sig ud. Man bestemmer alt selv, kun fantasien sætter grænserne. Hvis man ønsker et liter-stort, limegrønt ølglas med sit navn i gotiske bogstaver på siden, så er der intet der står i vejen for det. Hvis du vil have flere sjove hobbyideer, så klik her.

Det kan også være at man går meget op i øl, og derfor leder efter de rigtige ølglas som virkelig kan gøre dine dyre og lækre øl ære. Det kan være en sjov og kreativ gave at give til en ven eller bekendt. Har vedkommende et yndlingscitat eller en bestemt facon, som vedkommende godt kan lide at drikke øl af, så er der rig mulighed for at lave noget til dem, som både er sjovt og personligt.

Til personen som har alt

Vi kender allesammen en, som er svære at købe gaver til. Enten ønsker de sig ikke noget, eller også køber de selv alt det, de har brug for. Det kan i længden blive temmelig kedeligt at komme med den samme buket, plade chokolade eller gode flaske vin eller øl, som man er kommet med hvert år. For ikke at nævne at det kan føles temmelig upersonligt. Mangler du ideer til andre speciallavede gaveideer, så klik her.

Derfor kunne et par custommade ølglas måske være den helt rette ting til personen, der har alt. Det er en personlig og sjov gave, som kan være lige det den svære gavemodtager ikke vidste, de stod og manglede. Man kunne for eksempel parre ølglassene med et par gode flasker øl, som I kunne dele. Så har du både givet en personlig gave og skabt en hyggelig stund, som I vil kunne tænke tilbage på. Det er da en god gave.