Promovér din virksomhed med specialdesignede ølbrikker

Når du driver virksomhed, er det vigtigt, at du reklamerer for den, så dine potentielle kunder kender til den. Hvis du vil promovere din virksomhed på en alternativ måde, kan du eksempelvis vælge ølbrikker med tryk. Læs mere her.

Brug ølbrikker som reklame

Ølbrikker med virksomhedens logo på er en sjov og anderledes måde at promovere din forretning. Ølbrikkerne bliver brugt til at sætte under et ølglas, så du undgår, at der bliver efterladt mærker på bordet. Du kan dog også bruge dem til meget andet end lige øl – eksempelvis koldt vand, sodavand og lignende.

Samtidig kan du bruge ølbrikkerne til at placere oven på din drikkevare i sommervarmen, hvis du vil undgå, at der kommer fluer, hvepse og andre insekter i dit glas, mens du kortvarigt er væk. Du kan altså bruge ølbrikker i mange sammenhænge, og de er et sjovt og anderledes valg, når du skal promovere din virksomhed.

Derfor bør du vælge specialdesignede ølbrikker

Du kan bruge ølbrikker i mange forskellige sammenhæng – eksempelvis til forretningsmøder, som giveaways eller bare ved at forære dem væk til både nuværende og potentielle kunder. Du kan læse mere ølbrikker med tryk ved at klikke her. Typisk vil brugen af ølbrikkerne medføre en hyggelig stemning.

Når du eksempelvis drikker øl, kaffe eller lignende med dine kunder, vil det unikke tryk med din virksomheds logo eller navn få kunder og andre til at associere dit brand med den gode stemning. Dermed får din virksomhed nogle lidt blødere værdier, som kan være særligt effektivt, hvis de afspejler identiteten i dit brand.

Du kan enten selv designe dine ølbrikker, eller du kan få hjælp til at designe dem. Vælger du at få trykt mange ølbrikker på én gang, får du en god og billig løsning i høj kvalitet, som ikke vælter budgettet. Samtidig vil de ofte tjene sig selv hjem, da den reklame, de medfører, er det hele værd og mere til.