Tilmeld dig en ølklub og få tilsendt nye, spændende øl hver måned

Er du som de fleste andre danskere også vild med øl? Så bør du melde dig ind i en ølklub. Med en ølklub får du mulighed for at prøve mange forskellige øl – du får nemlig leveret nye varianter direkte til hoveddøren hver måned. Læs mere om alle fordelene i denne artikel.

Hvorfor melde sig ind i en ølklub?

En ølklub lyder måske som noget, hvor du mødes med nogle gode venner, deler et par øl og taler om, hvad det er, I putter i munden. Sådan kan det også være, men i denne sammenhæng er en ølklub et abonnement, hvor du betaler et månedligt gebyr mod at få tilsendt spændende, nye øl direkte til din hoveddør hver måned.

Et godt eksempel er To øl ølklub, som er et dansk mikrobryggeri, der producerer spændende øl. Melder du dig ind i ølklubben, får du hver måned tilsendt seks øl, som du kan smage på. Herudover får du et digitalt magasin, hvor du kan læse om de forskellige øl, du får tilsendt. Et nemt medlemskab, hvor du får mulighed for at opdage nye øl.

Udvid din horisont – og spar penge samtidig

Når du melder dig ind i en ølklub, får du hver måned tilsendt en række spændende øl, som du måske ikke kender i forvejen. Hele formålet med at melde dig ind i en ølklub er nemlig, at du skal udvide din horisont. Derfor henvender ølklubber sig primært til personer, som godt kan lide øl og synes det er spændende at smage nye varianter.

Du kan vælge mellem mange forskellige typer af medlemskaber, og nogle bryggerier har både store og små pakker, som du kan abonnere på. Det giver dig mulighed for at vælge én bestemt type øl, som du vil have tilsendt, men det giver dig også mulighed for at få nye typer af øl, som du måske ikke kender i forvejen.

Mangler du glas i hjemmebaren, så find ølglas i udvalget her.